пʼятниця, 30 вересня 2016 15:10

Картопляну запіканку стелять під рибу

Картопляну запіканку стелять під рибу
Фото: eva.ru

Риба та картопля у сметані — повноцінна страва, яка забезпечить смачний обідній стіл.

Інгредієнти:

Картопля: 5-6 шт.

Риба — 500 г.

Помідор — 2 шт.

Цибуля — 1 шт.

Сир- 200 г.

Зелень — за смаком

Сметана — 400 г.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оладки з цвітної капусти роблять з твердим сиром

Приготування:

Очищену картоплю ріжемо на тонкі кружечки, цибулю та помідори кільцями, рибу невеликими шматками. Сир нарізаємо тонкими пластинам, як на бутерброд. Зелень мілко рубаємо. До сметани додаємо сіль, перець, можна спеції до риби.

У форму викладаємо картоплю, потім цибулю, тоді рибу. Трохи солимо, посипаємо зеленню і добре змащуємо чи поливаємо сметаною. Кладемо помідори. Знов поливаємо сметаною.

Зверху викладаємо пластини сиру таким чином, щоб вони покрили всю поверхню. Залишки сметани акуратно виливаємо по краям.

Печемо 25-30 хвилин на температурі 200-220 градусів.

Зараз ви читаєте новину «Картопляну запіканку стелять під рибу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі