![Троянди з бекону загортають у шпинат](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/772/772360_1_w_570_lq.jpg?v=0)
![Троянди з бекону загортають у шпинат](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/772/772360_2_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![Скибочку бекону покласти на обробну дошку](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/772/772360_3_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![Скибочку бекону покласти на обробну дошку](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/772/772360_4_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![Запікати на решітці в режимі "гриль" 25 хвилин](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/772/772360_5_a_135_100_lq.jpg?v=0)
Букет квітів може не тільки прикрасити стіл, а й стати смачною стравою. Особливо, якщо ці квіти з хрусткого бекону. Зробити їх просто і швидко. Достатньо правильно скрутити бекон в рулет і запекти.
Скибочку бекону покласти на обробну дошку. Трохи підвернути його з одного краю, щоб квітка тримала форму і з іншого загортати щільний рулет.
Проколоти "бутон" зубочисткою, щоб зафіксувати його форму, і злегка відігнути краї для більш натуралістичного ефекту.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 нові м'ясні страви для святкової вечері
Коли сформувана достатня кількість бутонів для букета, поставити їх в духовку. Запікати на решітці в режимі "гриль" 25 хвилин при температурі 200 градусів.
Коли бекон буде повністю готовий і холодний, можна приступати до приготування "стебел". Для цього взяти паличку для китайської їжі і шпинат. Потрібно нанизати його на паличку, а м'ясну троянду наколоти зверху.
Коментарі