вівторок, 10 листопада 2015 10:58

Ідея для швидкого сніданку: омлет з моцарелою і помідорами

Це яєчна версія знаменитого салату капрезе і неаполітанської піци. Помідори, моцарелла і зелений базилік тут обов'язково повинні бути хорошої якості. Яйця для цього омлету, як і для більшості інших пласких омлетів, треба змішувати виделкою, а не збивати в піну вінчиком. Після змішування виходить більш точна, тягуча і неоднорідна текстура. Вершкове масло можна замінити оливковою олією.

 

яйце куряче - 3 штуки

помідори черрі - 4 штуки

масло вершкове - 20 грамів

моцарелла - 50 грамів

базилік зелений - 20 грамів

олія оливкова - за смаком

сіль, чорний мелений перець - за смаком

Приготування:

Яйця змішати в мисці з сіллю і перцем.

Порізати кожен помідор черрі навпіл.

Підігріти на сковороді вершкове масло. Трохи припустити на ньому помідори і залити яйцями. Через двадцять секунд додати сир моцарелла і нарізані листя базиліка. Зняти сковорідку з вогню.

На одну хвилину залишити сковороду остигати. Після цього полити оливковою олією і подавати до столу.

Зараз ви читаєте новину «Ідея для швидкого сніданку: омлет з моцарелою і помідорами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі