вівторок, 21 вересня 2021 02:28

Ідеальний перекус: Глінська розповіла, як приготувати дієтичну шаурму

Ідеальний перекус: Глінська розповіла, як приготувати дієтичну шаурму
Час приготування 10 хв. Фото: інстаграм Лізи Глінської

Шаурма може бути не лише смачна, але й корисна. Головне готувати з правильних інгредієнтів. Відмовитися від лаваша та жирного м'яса. Натомість використати рибу, сир та багато зелені.

Простим рецептом популярної закуски поділилася кондитерка Єлизавета Глінська.

Інгредієнти:

відварений рис - 150 г;

тунець - 150 г;

сир "фета - 100 г;

огірок - 2 шт.;

листя салату - за смаком;

кріп - за смаком;

спеції - за смаком.

Приготування:

Поєднати подрібнений кріп та огірок, сир, тунець і відварений рис. Додати спеції. Викласти начинку на листя салату й загорнути у вигляді шаурми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глінська поділилася рецептом апетитної курки в апельсиновому соусі

Любов українців до м'яса шалена. Їдять смаженим, тушкованим, вареним чи запеченим на мангалі. Способів приготування чимало, як і апетитних рецептів. Одним із найсмачніших поділився ресторатор та кулінарний блогер Євген Клопотенко.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальний перекус: Глінська розповіла, як приготувати дієтичну шаурму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі