середа, 11 вересня 2024 19:30

Хрусткі сирні палички з кабачків: як приготувати сезонний смаколик без олії

Хрусткі сирні палички з кабачків: як приготувати сезонний смаколик без олії
Хрусткі кабачкові палички з сиром здивують смаком фото: segodnya

Сезон кабачків - у розпалі. Вони вже помітно подешевшали. З них можна готувати всілякі смаколики, які так полюбляють діти.

Є безліч смачних страв з кабачків, які відрізняються оригінальним смаком та не забирають багато сил і часу під час приготування.

Gazeta.ua пропонує приготувати хрусткі палички в панірувальних сухарях.

Інгредієнти

Кабачки — 2 шт.

Сметана 20% (можна замінити двома яйцями) — 200 г

Сир твердий — 200 г

Часник — 2 зубці

Сухарі панірувальні - 100 г

Сіль, перець, спеції - за смаком

Приготування

Помийте кабачки та наріжте їх брусочками товщиною від 1 до 1,5 см. Сметану вилийте у невисоку ємність. Додайте до неї подрібнений часник, сіль, спеції та ретельно перемішайте. В іншій ємності сухарі перемішайте з потертим сиром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суп із зеленим горошком та сиром: як приготувати ситну та ароматну вечерю

Кожен кабачковий брусочок опустіть у соус зі сметани. Потім - в сухарі з сиром. Викладіть на застелене пергаментом деко. Розігрійте духовку до 180 або 200 градусів і запікайте приблизно 30 хв. до отримання апетитної золотистої скоринки.

Коли хочеться щось приготувати корисне, потрібно використовувати овочі.

Головний літній овоч – це кабачок. Можна напекти оладок, посмажити або тушити, а можна приготувати ситну запіканку.

Зараз ви читаєте новину «Хрусткі сирні палички з кабачків: як приготувати сезонний смаколик без олії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі