субота, 25 березня 2017 13:05

Два прості рецепти яєчного паштету від шеф-кухаря Роберта Сови
5

Кухар Роберт Сова заправляє яйця оливками
Фото: doradcasmaku.pl
Кухар Роберт Сова заправляє яйця оливками
Кухар Роберт Сова заправляє яйця оливками
Кухар Роберт Сова заправляє яйця оливками
Кухар Роберт Сова заправляє яйця оливками

Помадку до бутербродів можна зробити за кілька хвилин, якщо правильно компонувати яйця зі спеціями та консервованими плодами. Секретом приготування яєчних паштетів ділиться шеф-кухар Роберт Сова на сторінках doradcasmaku.pl.

Шеф-кухар готував свої страви у Польщі та Австрії. Більше 20-ти років працює на кухні. Автор чотирьох кулінарних книг - "Життя любить смак" "Кулінарний романс", "В пошуках досконалого смаку", "Есенція смаку".

Крок 1. Приготувати усі складові: 4 ложки майонезу, столова ложка гірчиці-крему, зубець часнику, 6 сушених помідорів, чорні оливки, 6 яєць, зелена цибуля, петрушка, грінки з білого або чорного хліба, сіль і чорний мелений перець, каперси.

Крок 2. Варимо яйця в круту - близько 5 хвилин. Тремо на тертці. Ділимо на дві частини та складаємо у різні миски. До обох мисок додаємо порівну майонезу, гірчиці, подрібнені сушені помідори та трохи соку з помідорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зелені млинці смажать зі шпинатом

Крок 3. До одної миски додаємо потертий зубець часнику, подрібнену петрушку, каперси. До другої миски кидаємо подрібнену зелену цибулю, трохи перцю чілі та порізані оливки без кісточок.

Крок 4. Подаємо грінки з паштетом. Можна прикрасити петрушкою.

Зараз ви читаєте новину «Два прості рецепти яєчного паштету від шеф-кухаря Роберта Сови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі