Дуже смачна, ванільна сиркова маса в молочному шоколаді. Такі сирки сподобаються і дорослим і дітям, за смаком дуже схоже на магазинні сирки в яскравих упаковках.
Інгредієнти:
200 г сиру
100 г молочного шоколаду
30 г вершкового масла
2 ст. л. цукру
1 ч. л. ванільного цукру
Приготування:
До сиру додати цукор, ванільний цукор, вершкове масло і двічі перекутити все на м'ясорубці із мілкою решіткою, або перетерти через сито.
Із сирної маси сформувати сирки за розміром і формою схожі на магазинні. Маса сильно липне до рук, тому бажано руки змочувати водою перед формуванням кожного сирка.
Складати сирки на дошку, попередньо застелену харчовою плівкуою.
Готові поставити в морозилку на 15-20 хвилин.
На водяній бані розтопити плитку шоколаду. Підморожені сирки змащувати шоколадом з усіх боків за допомогою силіконової кісточки. Дати охолонути. Сирки зберігати в холодильнику. Для довготривалого зберігання їх загортають у фольгу і кладуть у морозилку.
Також у сиркову масу за бажанням можна додати курагу, родзинки чи всередину покласти густе повидло.
Коментарі
1