понеділок, 24 травня 2021 15:03

Апетитні полуничні десерти: як швидко зробити вражаючий тарт
10

Десерти з полуниці: як ефектно прикрасити випічку
Фото: idei-dekoru.com
Десерти з полуниці: як ефектно прикрасити випічку
Десерти з полуниці: як ефектно прикрасити випічку
Десерти з полуниці: як ефектно прикрасити випічку
Десерти з полуниці: як ефектно прикрасити випічку

Полуничний тарт із заварним кремом - безпрограшний варіант на будь-яке свято. Цей десерт миттєво зникає зі столу. Він апетитний і ніжний.

Особливу спокусу дарує ароматна яскрава полуниця.

Інгредієнти:

200 г борошна

120 г масла

1 ч. л. цукру

2 ст. л води

3 яєчних жовтки

250 мл молока

50 г вершкового масла

2 ст. л. борошна

50 г білого шоколаду

2 ст. ложки цукру,

10 г ванільного цукру

400 г полуниці

Приготування:

Змішати просіяне борошно, сіль і цукор. Додати нарізане кубиками масло і подрібнити блендером в крихту. Налити холодну воду і швидко замісити тісто, щоб не вийшло твердим.

Загорнути його у плівку і залишити у холодильнику на 40 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикраси з цукерок: показали 15 трендових ідей для торту

Збити жовтки з цукром добіла. Додати борошно і знову збити.

Скип'ятити молоко і тонкою цівкою влити в яєчну суміш, не припиняючи збивати. Поставити на середній вогонь крем і варити, постійно помішуючи до загустіння.

Додати масло, ванільний цукор, подрібнений білий шоколад і перемішати крем до однорідності.

Охолодити заварний крем до кімнатної температури. Накрий харчовою плівкою і поставити у холодильник.

Охолоджене тісто розкачати у пласт завтовшки 4-5 мм. Викласти тісто у форму і сформувати бортики.

Покласти на тісто папір або фольгу. Зверху насипати квасолю, горох або рис. Поставити у розігріту до 180°С духовку на 10 хв. Дістати корж, зняти з нього вантаж, наколоти дно виделкою і знову поставити у духовку на 10 хв.

Потім дістати корж і охолодити. Наповнити заварним кремом і прикрасити порізаною полуницею. Поставити тарт у холодильник на 2 год. перед подачею.

Суддя "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом незвичайного торта, який під силу навіть кулінарам-початківцям. Його готують з печива OREO та морозива.

Його легкий рецепт - далі у статті.

Зараз ви читаєте новину «Апетитні полуничні десерти: як швидко зробити вражаючий тарт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі