вівторок, 29 вересня 2020 11:30

Як швидко приготувати грибний паштет

Як швидко приготувати грибний паштет
Приготування займає 30 хвилин вашого часу. Фото: depositphotos.com

Грибний сезон у розпалі, це означає, що саме час озброїтися кошиком і піти у ліс. Зібрані лисички, білі гриби, або магазинні печериці стануть чудовою основою для грибного паштету.

Інгредієнти:

печериці - 700 г

цибуля - 2 шт.

рослинна олія - 100 мл

вершкове масла - 50 г

вершки - 200 мл

білий хліб - 200 г

молоко - 100 мл

сіль, перець – за смаком

Приготування:

Нарізати кубиками печериці та цибулю. Скласти у велику сковороду й обсмажити на олії до напівготовності. Додати вершкове масло, посолити й поперчити, перемішати. Влити вершки. Готувати до тих пір, поки не випарується вся рідина. Залити хліб молоком і залишити на кілька хвилин. Скласти гриби з цибулею і розмочений хліб в блендер і зробити пюре. Викласти готовий паштет в скляну банку. Подавати охолодженим із багетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оригінально та затишно: як прикрасити святковий стіл у осінньому стилі

Яєчний паштет з волоськими горіхами і смаженою цибулею – незвичайна закуска на будь-який випадок. ЇЇ можна подавати разом з хлібом, або використовувати, як начинку для млинців.

Зараз ви читаєте новину «Як швидко приготувати грибний паштет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі