середа, 10 березня 2021 14:21

10 ідей для вишуканої подачі запеченої риби
10

Як прикрасити запечену рибу: ідеї подачі
Фото: idei-dekoru.com
Як прикрасити запечену рибу: ідеї подачі
Як прикрасити запечену рибу: ідеї подачі
Як прикрасити запечену рибу: ідеї подачі
Як прикрасити запечену рибу: ідеї подачі

Лосось - ідеальна риба для експериментів. Вона завжди виходить смачною, але з різними присмаками. Вони залежать від овочів та приправ.

Головний принцип на кухні - не боятися додавати щось нове. Інакше одноманітність набридне. Цікавим виходить запечений лосось під соусом. На гарнір піде салат з апельсином.

Інгредієнти:

Лосось - 250 г

Шпинат - 100 г

Апельсин - 1

Соус "Теріякі" - 4 ст. л.

Кунжут - 1 ст. л.

Оливкова олія - ​​2 ст. л.

Чебрець 2 гілки

Приготування:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишукана вечеря: як приготувати рибу під шампанським

Рибу розрізати на 2 шматки. Форму для випічки помастити олією. Покласти в неї лосось і влити соус.

Поперчити за смаком і прикрасити чебрецем. Розігріти духовку до 200 градусів. Запікати лосось 15-20 хв.

Зробити салат зі шпинату. Його промити та порізати разом з очищеним апельсином. Додати кунжут і олію.

Подавати теплого лосося з холодним салатом.

Також виникають проблеми не тільки з подачею риби, а й фаршированих яєць. Закуски мають бути на кожному святковому столі. Щоб не готувати банальних страв, можна нафарширувати яйця різними начинками.

Тоді по-новому відкриєте смак цієї закуски. Кожен обов'язково знайде для себе щось особливо смачне.

Зараз ви читаєте новину «10 ідей для вишуканої подачі запеченої риби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі