пʼятниця, 09 грудня 2016 21:58

В інтернеті сміялися над невиліковно хворим хлопчиком

Автор: Facebook
 

Коли мама 4-річного Грейсона виявила, що з фото її сина зробили фото-жабу із підписом тиквоголовий, вона була шокована.

Грейсон народився із 22 вродженими дефектами. Він переніс 24 хірургічні операції на черепі. Хлопчик бореться з епілепсією, ДЦП та потиличним енцефалоцеле - станом, коли мозок виступає крізь череп назовні.

Коли хлопчик народився, лікарі прогнозували, що він не проживе більше двох тижнів. Але він живий, і не здається. Як і його мама з татом.

Крім того, Грейсон - інтернет-знаменитість. У нього 19 тис. підписників на Facebook. Люди здійснюють пожертви йому на операції.

"Я втратила дар мови. Мені в голову не могло прийти, що хтось може бути настільки жорстоким", - розповіла жінка, коли побачила, як над її сином познущалися в соцмережах.

Вона пройшла з пошуком по всіх сайтах, де були розміщені карикатури на сина. Частина власників сайтів принесли вибачення одразу і видалили образливі фото, частина відмовилася це робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бекхем вразив татуюваннями у ролику про дитяче насильство

Батьки Грейсона мають намір домогтися того, що фотографії їхнього сина перестануть використовуватися для насмішок. Навіть якщо для цього буде потрібно звертатися в суди.

Автор: Facebook
 

"По-перше, це може статися з кожним. По-друге, ми хочемо показати суспільству, що насміхатися над людьми з обмеженими можливостями безчесно і низько".

Лабрадор щодня рятує життя дівчинці з цукровим діабетом

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті сміялися над невиліковно хворим хлопчиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі