четвер, 13 квітня 2017 18:34

Страшенно втомилася: кумедна дівчинка на гойдалці стала зіркою мережі

Страшенно втомилася: кумедна дівчинка на гойдалці стала зіркою мережі
Дівчинка не хоче визнавати, що їй набридла гойдалка. Кадр із відео

У мережі стрімко набирає популярність відеоролик із дівчинкою, яка досхочу накаталась на гойдалці. Але визнавати цього не хоче, тому лягла поруч із атракціоном і, схопившись за один зі стовпів, крутиться разом із ним.

Відео з підписом "Це я в усіх відношеннях" опублікували в Facebook на сторінці Viral Thread. За 2 дні воно зібрало близько 90 млн переглядів.

Не всім користувачам ролик здався смішним. У коментарях припустили, що дівчинці погано, вона впала з каруселі і знепритомніла. Однак більшість вважає, що з дівчинкою все гаразд, просто вона ще не визначилася, чого ж їй більше хочеться - спати чи кататися?

"Усе з дівчинкою добре. Якби було щось не так, мама не знімала б на камеру, а допомогла дитині", "Як ви можете бачити, пані та панове, життя - це весело. Але ви просто втомилися і хочете спати", - пишуть у коментарях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчинка потішилась вечірці в стилі екскрементів

"Люди, що впали без тями, не тримаються за стовпи, дитина в порядку. Коли я хочу кудись піти, моя донька робить те саме з моїми ногами", - додала одна з користувачів соцмережі.

У мережі набирає популярність відео, де дівчинка смішно реагує на дощ. Дитина бігає під краплями, піднімає руки до неба і плескає в долоні.

Зараз ви читаєте новину «Страшенно втомилася: кумедна дівчинка на гойдалці стала зіркою мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі