вівторок, 09 квітня 2024 17:11

Стартувала безкоштовна програма з бізнес-освіти для дітей U-Generation
Подія

 

З 1 квітня стартувала реєстрація на соціальну програму з бізнес-освіти для дітей U-Generation.

Питання майбутнього для нашої країни наразі стоїть дуже гостро. І сьогоднішнє покоління дорослих буквально виборює його для наших дітей. Наше завдання тут і зараз надати дітям впевненість - у майбутньому, у собі, у своїх силах. Ми прагнемо виховати нове покоління лідерів, які будуть не лише креативними підприємцями, але й відданими громадянами, готовими приносити внесок у розвиток нашої країни.

U-Generation - це масштабна благодійна освітня ініціатива, спрямована на підготовку дітей до активної участі у відновленні економіки України через розвиток підприємницького мислення. Програма розрахована на дітей віком від 6 до 16 років. Навчання буде проходити протягом одного тижня у віддаленому форматі на спеціально створеній LMS-платформі із записаними уроками, домашніми завданнями та тестуванням.

Над створенням спеціальної навчальної програми з бізнес-освіти для дітей працювали лідери провідних українських бізнесів, а саме:

Ігор Фостенко, співзасновник бренду Enjoy the Wood та автор книги "Від безпритульного до мільйонера"

• Артем Бородатюк, founder Netpeak Group

• Роман Прокоф'єв, співзасновник компанії Jooble

• Наталія Шмігельська, засновниця холдингу Асторг

• Марина Авдєєва, керівна акціонерка компанії "Арсенал Страхування"

• Любов Рудницька, дитячий психолог

За тиждень навчального курсу ці ТОПові підприємці поділяться з вашими дітьми своїми знаннями, вміннями та навичками у таких напрямках: основи підприємницької діяльності, маркетинг, профорієнтація, самореалізація, самопрезентація та спічрайтинг, громадянська активність та відповідальність, фінансова грамотність, комунікації та багато інших цікавих тем.

На всіх учасників соціальної освітньої програми U-Generation чекають приємні подарунки, а найкращі з U-рейтингу отримають супер-призи: путівки на літній відпочинок в Іспанії у таборі Star Time Camp та річні абонементи на вивчення англійської мови у АнтиШколі.

Старт навчання заплановано на 22 квітня. Тривалість навчання - 1 тиждень. Участь у програмі безкоштовна. Поспішайте зареєструвати своїх дітей на соціальну програму з бізнес-освіти для дітей U-Generation!

Дитина неуважна і не здатна зосередитись на чомусь одному впродовж бодай кількох хвилин.

Часто такі скарги можна почути від батьків, чиї діти навчаються в молодших класах. Хоча стривайте. Хіба слабка концентрація - це лише дитяча проблема? Центр психологічної підтримки розповів, як допомогти дитині стати більш зосередженою. До вашої уваги поради, що стануть в пригоді й дорослим.

Зараз ви читаєте новину «Стартувала безкоштовна програма з бізнес-освіти для дітей U-Generation». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі