середа, 19 травня 2021 14:00

Чоловік придумав, як зробити дитині щеплення без стресу

Чоловік придумав, як зробити дитині щеплення без стресу
Батько придумав, як зробити дочці щеплення без стресу. Фото: pixabay

Більшість дітей боїться робити щеплення.

Батько вигадав для дочки хитрий спосіб отримати укол без потрясіння, пише Reddit.

Сім'я опублікувала відео, на якому батько дівчинки вдав, ніби щеплення спочатку зробили йому. Намагався показати, що це справді не приносить задоволення, але витерпіти можна. Донька повірила татові та стійко змогла витримати укол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виховати слухняну дитину: дієві методи

Ролик набув популярності в інтернеті, його переглянули понад 140 тис. користувачів. У коментарях люди були в захваті від дій батька та обіцяли запозичити його метод.

"Вони двоє повинні отримати морозиво та м'яку іграшку". "Їй пощастило з батьком! Це відео веселе і зворушливе!" "Він точно може зніматися у фільмах. Акторська гра на рівні. Те ж саме можу сказати про медсестру". "Її батьки двічі молодці. По-перше, тому що намагаються зробити все, щоб їх донька відчувала себе комфортно. По-друге, тому що привели її робити щеплення", - писали люди.

Плач дитини - це добре, тому що такий спосіб пережити та позбутися негативних емоцій є найбезпечнішим. Та постає інша проблема: іноді батьки через дитячі сльози нервуються. У такому разі треба взяти себе в руки й не говорити дитині деякі популярні фрази, щоб не нашкодити її психіці.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік придумав, як зробити дитині щеплення без стресу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі