пʼятниця, 09 червня 2017 05:28

Які діти можуть стати мільйонерами

Які діти можуть стати мільйонерами
Неслухняні діти в майбутньому можуть досягти успіху в кар'єрі і навіть стати мільйонерами, довели німецькі вчені. Фото: Xvatit.com.ua

Неслухняні діти в майбутньому можуть досягти успіху в кар'єрі і навіть стати мільйонерами, довели німецькі вчені.

Фахівці спостерігали за 745 людьми з тих пір, як їм виповнилося 12, і до 52 років. Виділили кілька факторів, які сприяють успіху в майбутньому. Серед них розум, соціо-економічний статус батьків, тривалість освіти, серйозне ставлення до навчання, досягнення під час навчання і готовність порушувати правила і не коритися батькам, пише comments.ua.

Останній став найвпливовішим фактором для досягнення успіху. Такі люди цінують конкуренцію більше, ніж міжособистісні відносини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені розповіли, як новонароджені розрізняють кольори і відтінки

Також фахівці назвали стримуючі фактори - це відчуття неповноцінності і загальний песимістичний настрій. Діти з такими якостями зазвичай погано вчаться в школі, що сильно знижує їхні шанси в подальшому.

Дослідники з Амстердама виявили зв'язок між інтелектом і аутизмом. Вчені, відкривши 40 нових генів, пов'язаних з людським IQ, виявили, що більшість з них також зустрічаються у людей з розладами аутистичного спектру.

Зараз ви читаєте новину «Які діти можуть стати мільйонерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі