четвер, 03 вересня 2009 18:50

Злодій вивів із квартири собаку

Протягом двох тижнів до Смілянського райвідділу міліції надходили повідомлення від жителів райцентру, що серед ночі грабують квартири. В усіх випадках господарі були вдома і спали.

Злодій пробирався до помешкань через вікно. Забирав золоті прикраси, гроші, мобільні телефони, барсетки, дамські сумочки.

— В одній із пограбованих квартир разом із господарями був собака. Але злодія це не зупинило, — розповідає 45-річна Наталя Таран з обласної міліції. — Він тихенько зібрав цінні речі, почепив повідок на пса. Вийшов із ним із квартири. Господарі знайшли собаку вранці. Його прив"язали до паркана біля під"їзду.

Установити особу крадія допоміг випадок.

— Прокинулася від незрозумілого шурхоту, — згадує пенсіонерка Галина Порпленко зі Сміли.— Побачила у відчиненому вікні якогось чоловіка. Очам своїм не повірила. Із переляку так закричала, що сусіди почули і включили світло. Злодій утік.

Жінка встигла розгледіти нічного візитера, і це допомогло його затримати. Злодієм виявився місцевий житель 24-річний Сергій. Його вже двічі судили за крадіжки.

Зараз ви читаєте новину «Злодій вивів із квартири собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі