четвер, 30 вересня 2010 17:02

Замість Леніна встановили футбольний майданчик

Міні-майданчик для гри у футбол встановили на Соборній площі в центрі Черкас. До 29 жовтня на ньому проходитиме турнір "Зірка вуличного футболу". У змаганнях беруть участь 60 вуличних команд. До них входять хлопці 13–16 років.

— Футбол — це прихований піар, — вважає 47-річний Леонід Даценко, голова обласного осередку Української народної партії. — Увесь майданчик обгородили рекламними щитами Партії регіонів. Зробили це для того, щоб ніхто не зміг провести протестної акції під вікнами облдержадміністрації.

Раніше на тому місці стояв пам"ятник Леніну. Восени 2008 року за рішенням міськвиконкому його прибрали.  Місцеві комуністи довго протестували проти демонтажу.

— Ми і зараз глибоко обурені ідеєю установити футбольний майданчик на місці пам"ятника Леніну, — запевняє 74-річний Валентин Орел, перший секретар черкаського міськкому комуністів. — Під час війни на цьому місці фашисти ставили виселиці, а тепер  грають у футбол.

Зараз ви читаєте новину «Замість Леніна встановили футбольний майданчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі