четвер, 22 жовтня 2009 17:54

Вадим Зеленько виграв машину

Автор: фото: Олена ПЕТРОВА
  Черкащанин Вадим Зеленько сідає у машину ”Фольксваґен Джетта”. Він виграв її, купивши чотири банки фарби
Черкащанин Вадим Зеленько сідає у машину ”Фольксваґен Джетта”. Він виграв її, купивши чотири банки фарби

38-річний Вадим Зеленько виграв автомобіль "Фольксваґен Джетта". Машина коштує $23 тис. За два місяці до розіграшу він купив у супермаркеті "Епіцентр" чотири банки фарби. Заплатив 714 грн.

— У магазині повідомляли про конкурс, — згадує Вадим. — Я приніс чек. Представники фірми пересвідчилися, що я точно купив фарбу "Капарол". Мені дали заповнити купон як учаснику розіграшу.

В акції брали участь люди з усієї України. Розігрували автомобіль та чотири відеокамери. Переможців визначали жеребкуванням.

— Коли повідомили, що я став власником машини, — подумав, розігрують. Попросили відправити факсом копію паспорта та ідентифікаційного коду для оформлення документів.

 Вадим підіймається на сцену, встановлену у гіпермаркеті "Епіцентр". У залі його мати, дружина та хрещениця. Розповідає глядачам свою історію. Представники компанії "Капарол" вручають ключі та документи на легковик. Вадим іде до білого авто, прикрашеного бантом. Хрещениця і дружина відчиняють двері, оглядають салон.

Подружжя має "ладу". Планує її продати

 Коли дізналися про виграш, думали, що потрібно відсилати СМС-ки або платити чималі гроші за оформлення, — розповідає дружина Тетяна. — А виявилось, що фірма взяла на себе всі розходи і нам вручила готовий товар, — тільки сідай і їдь.

Вадим Зеленько працює начальником служби безпеки руху Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій у Черкаській області. Його дружина — лаборант поліклініки МВС. Подружжя має "ладу". Планує її продати та їздити на "фольксваґені".

Зараз ви читаєте новину «Вадим Зеленько виграв машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі