четвер, 16 грудня 2010 17:52

У кафе "Едельвейс" найбільше замовляють реберця у медовому соусі

Автор: фото: Віталій ІВАНЧЕНКО
  Галина Коваленко
Галина Коваленко

— У нас дійсно одні з найнижчих цін в Черкасах. При цьому задовольняємо смаки найбільших гурманів, — каже Наталія Заїка, власниця черкаського кафе "Едельвейс". — За попередніми замовленнями готуємо як традиційні страви — запечені кури, судак, сом, солянки, так і екзотичні — тушковану форель із рапанами й мідіями, фаршировані стегенця з грибами й твердим сиром. Хто в нас хоч раз скуштував свинячі реберця мариновані в медовому соусі й запечені з чорносливом і курагою, той знову замовляє цю страву.

Кухар Людмила Жужма готує власну страву з однойменною назвою "Едельвейс".

— Це м'ясні кульки, фаршировані ананасом і твердим сиром. Страва вагою 200 грамів коштує 15 гривень. Неперевершений смак запам'ятаєте надовго, — пояснює двом молодим чоловікам бармен Галина. Пропонує скуштувати. Ті замовляють по порції.

У "Едельвейсі" готують понад 40 м'ясних і рибних страв, стільки й салатів. Комплексний обід з відбивною коштує 15 грн. Корпоративний бенкет обійдеться у 150 грн за людину. Кафе розраховане на 60 місць. Є три окремі кабінки для семи осіб. За бажанням клієнтів — жива музика, послуги відомої у Черкасах тамади Валентини Пономаренко.

Можна замовити і виїзне обслуговування. Кухарі "Едельвейса" готують корпоративні вечірки, бенкети, весілля. З виїздом в офіс, на підприємство чи додому. Заклад забезпечує сервірування і посуд.

— Позаминулого тижня в нас справляли весілля, — пояснює Наталія Михайлівна. — Сподобалося людям. Питають, а можна, щоб ви на завтра нам вдома стіл накрили. Звісно, кажу, ще й 10 відсотків знижка.

Кафе приймає замовлення на святкові новорічні й Різдвяні вечірки, бенкети. Відзначати можна як на місці, так і на виїзді.

"Едельвейс" розташований за адресою: м. Черкаси, вул. Менделєєва, 8, навпроти Обласної лікарні.

Тел. 45 51 55.

Зараз ви читаєте новину «У кафе "Едельвейс" найбільше замовляють реберця у медовому соусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі