четвер, 18 вересня 2008 20:22

Працівникам нового заводу платять 1,5 тисячі гривень

У селі Водяники Звенигородського району почав працювати завод із виробництва глибоко заморожених фруктів та ягід. У п"ятницю на відкриття підприємства приїздив президент Віктор Ющенко, 54 роки.

— Цей проект унікальний не лише тому, що сюди вклали 50 мільйонів вітчизняних інвестицій. Він годуватиме сім"ї тисяч селян, — зазначає він.

Голова Черкаської облдержадміністрації 49-річний Олександр Черевко хвалиться, що цьогоріч в області відкрили три нові підприємства. Завод у Водяниках будували два роки.

На підприємстві працює близько 30 осіб. Протягом кількох місяців вони навчалися в центрі перепідготовки кадрів. Заробітна плата становить понад 1,5 тис. грн. Вакансій поки що немає.

Чотири місяці на рік підприємство працюватиме в три зміни та без вихідних. Узимку сушитимуть яблука та груші. Розфасовуватимуть заморожений товар. Протягом року   вироблятимуть 5,5 тис. т заморожених полуниць, слив, абрикос, вишень та малини. Фрукти та ягоди заготовлятимуть у Звенигородському, Тальнівському районах. Також прийматимуть від господарств інших районів.

Зараз ви читаєте новину «Працівникам нового заводу платять 1,5 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі