понеділок, 01 жовтня 2012 07:00

Олег Тягнибок презентував програму "Свободи"

23 вересня лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок, 43 роки, зустрівся з жителями міста Кам'янка, села Михайлівка Кам'янського району, села Білозір'я Черкаського району та міста Сміла. Він представив передвиборну програму ВО "Свобода" "Своя влада — Своя власність — Своя гідність на СВОїй, БОгом ДАній землі", а також єдиного кандидата від об'єднаних сил опозиції у виборчому окрузі №198 Сергія Рудика.

О 9.00 у Кам'янці на роздоріжжі біля базару товпляться зо дві сотні людей. Чекають зустрічі з Олегом Тягнибоком.

— От дожилися, — не дають нікому, крім Решетняка (мер Сміли, член Партії регіонів, кандидат у народні депутати у 198-му окрузі. — "ГПУ"), ні клубу для зустрічі, ні стадіону, — розводить руками чоловік. — На наступні вибори з опозиціонерами у лісі будемо зустрічатися.

Поряд стоїть намет з газетами "Свободи". Хлопці роздають портрети Тягнибока. В гучномовці лунають патріотичні пісні. Навпроти — намет Партії регіонів. Біля нього, крім двох агітаторів, нікого немає.

— Головним нашим завданням є усунення від влади кримінально-олігархічного режиму Януковича та ліквідація наслідків його правління. Ми пропонуємо докорінні зміни. До прикладу, потрібно ліквідувати обласні і районні державні адміністрації, а самоврядування наповнити реальним змістом. Необхідно запровадити обрання та відкликання суддів. Серед першочергових кроків фракції "Свободи": відміна так званої "Пенсійної реформи", Податкового кодексу, ухвалення закону про заборону торгівлі землею сільськогосподарського призначення, скасування "мовного" закону Колесніченка — Ківалова й ухвалення натомість закону, спрямованого на захист та розвиток української мови, — каже Тягнибок.

У Смілі на політика чекають у кінотеатрі "Екран". Тягнибок наголошує на важливості перетворень, зокрема у соціально-економічній сфері.

— Лише люстрація дасть нам змогу реалізувати наші завдання в економіці та в інших сферах. Ми маємо назавжди усунути від влади всіх, хто грабував і грабує український народ, приватизуючи майно українців, зокрема облгази та обленерго, приватизація яких незабаром може обернутися катастрофою для України, — говорить лідер націоналістів.

На завершення свого візиту на Черкащині Олег Тягнибок завітав на фан-сектор під час футбольного матчу, що відбувся в Черкасах у рамках Кубка України.

Зараз ви читаєте новину «Олег Тягнибок презентував програму "Свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі