четвер, 24 березня 2011 16:52

Новий автовокзал матиме форму трикутника

Автор: фото надане ”Завод Майстер-Профі-Україна”.
  Проект термінала ”Авто-Ріка” у Каневі. Його планують збудувати до травня
Проект термінала ”Авто-Ріка” у Каневі. Його планують збудувати до травня

У Каневі почали демонтувати приміщення старого автовокзалу. На його місці збудують термінал "Авто-Ріка" — споруду, що сполучатиме автовокзал і причал.

— Із настанням тепла роботи на об'єкті пожвавилися, — розповідає Євген Новицький, представник головного підрядника будівництва — підприємства "Завод Майстер-Профі-Україна". — Поки що на будівництві задіяні в основному працівники товариства "Канів-Дніпробуд". Надалі залучатимемо інших субпідрядників, адже обсяги робіт зростатимуть. Це державний проект, кошти використовують бюджетні.

За проектом, автовокзал буде двоповерховий. У ньому розмістять магазини, офіси й ресторан швидкого харчування. На кресленнях будівля має форму рівнобедреного трикутника. Фасад буде скляний. Вікна залу очікування та ресторану швидкого харчування виходитимуть на Дніпро.

— Якщо чесно, нічого гарного я в проекті не побачила. Будівництво термінала мають завершити в травні, тобто часу  відвели лише трохи більше трьох місяців. Навряд чи можна розраховувати на високу якість із такими темпами, — говорить місцева 33-річна Оксана.

Зараз ви читаєте новину «Новий автовокзал матиме форму трикутника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі