четвер, 24 липня 2008 18:55

Міністр представив нового керівника юстиції області

У вівторок в облдержадміністрації 41-річний Віктор Левицький отримав посвідчення начальника Головного управління юстиції Черкащини з рук міністра юстиції Миколи Оніщука.

Перед засіданням у великому сесійному залі зайняті майже всі місця. Жінка в квітчастому костюмі міняє на столах президії півлітрові пляшки "Тальнівської" води на "Моршинську". Об 11.00 заходить губернатор Олексанр Черевко, за ним міністр Микола Оніщук, його заступник Віктор Цоклан і новий керівник обласної юстиції Віктор Левицький.

Першим починає виступати міністр. Каже, що на Черкащині запровадять посади помічників державних виконавців. Це буде вперше в державі. Запропонував увести виїзд нотаріусів у сільську місцевість.

Приблизно опівдні Микола Оніщук вручив Вікторові Левицькому посвідчення. До призначення він був заступником голови — керівником апарату облдержадміністрації. Працював на посаді старшого слідчого в прокуратурі Черкас, має досвід керування приватними юридичними фірмами.

Левицький закінчив Київський державний університет ім. Тараса Шевченка за фахом правознавство та Українську академію державного управління при президентові України.

Зараз ви читаєте новину «Міністр представив нового керівника юстиції області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі