четвер, 16 грудня 2010 14:49

Інтернет-магазин пропонує якісний і дешевший товар

— Інтернет-магазин — це зручність та економія часу. Ви за кілька хвилин можете вибрати та замовити подарунок для свого малюка. Ми пропонуємо на вибір декілька варіантів товарів різної ціни. Крім того, можемо прийняти замовлення на продукцію, якої в даний час немає на складі, — розповідає Анна Романова, керівник черкаського інтернет-магазину іграшок "Бембі".

Магазин пропонує понад 15 тис. найменувань іграшок найкращих світових торгових марок — Fisher-Price, K's Kids, Barbie, Hot Wheels, Geoby, Simba.

Радить, як відрізнити надійний інтернет-магазин від недобросовісної компанії:

— Перш за все варто звернути увагу на місце розташування магазину. Найкраще, якщо він знаходиться у вашому місті — не доведеться платити за доставку. Не менш важливо тверезо оцінити асортимент та реальну наявність товарів, якість виконання сайта, а не лише звірити ціни. Адже фірма, яка вклала чималі кошти в дизайн, не зацікавлена в тому, щоб ошукати кількох покупців і зникнути з ринку. Навпаки, серйозний магазин може запропонувати якісніший, а в більшості випадків і дешевший товар своїм клієнтам. Також у справжнього інтернет-магазину повинна бути не лише електронна, а  й фізична адреса. У ідеалі — ще й склад-магазин. В такому разі ви зможете приїхати і забрати саме ту іграшку, яка сподобалася на моніторі.

Товари для дітей можете замовити в інтернет-магазинах:

Bambi.ck.ua (інтернет-магазин іграшок)

0(472) 500 700, 500 800, www.bambi.ck.ua

Інтернет-магазин "Розумник" (дитяча література, набори для творчості та розвитку дитини) 0(472) 50 24 28, 0(95) 607 4737

www.rozymnuk.ck.ua

Зараз ви читаєте новину «Інтернет-магазин пропонує якісний і дешевший товар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі