понеділок, 04 липня 2011 00:00

Де будете відпочивати цього літа?

Михайло Пузяк, 58 років, заступник голови Черкаської облдержадміністрації:

— Поїду на свою батьківщину в село Люта Закарпатської області. Там є батьківський будинок, який завжди потребує рук. Ще й ділянка 18 соток. У селі є родичі, з якими не завжди випадає нагода поспілкуватися, будучи в Черкасах. Поїдемо, мабуть, тільки з дружиною, бо діти вже великі. Такий відпочинок недорогий, самі собі готуємо їжу, витрати лише на дорогу. Минулого року квиток коштував 170 гривень. 85 відсотків своїх відпусток так проводжу. Море не визнаю.

Василь Нагматовський, 44 роки, підприємець, місто Христинівка:

— Щороку вожу на море дружину і трьох дітей. Їдемо власним автомобілем у Крим, знімаємо будиночок. На дітях ніколи не економлю. Хоч раз, але маю всіх трьох в аквапарк зводити, у дельфінарій. Разом обходиться приблизно в 6–7 тисяч гривень.

Інна Перевертайло, 29 років, домогосподарка, місто Умань:

— Коштів обмаль, бо працює тільки чоловік. Минулоріч їздили на Буг у Вінницьку область. Добре відпочили і дешево. По 30 гривень у день платили за людину. Жили в будиночках. Тиша, природа, річка — краса. Брали посуд, постіль, продукти. Смажили сало, шашлики, картоплю пекли. Відпочили на цілий рік і без моря. 2011-го, як усе складеться, теж поїдемо. На все плануємо витратити тисячу гривень.

Сергій Доценко, 37 років, державний службовець, місто Умань:

— Мати мого кума купила будиночок у селі поблизу Скадовська Херсонської області. Здає його туристам. Нас запросили з жінкою та донькою пожити безкоштовно. Тільки за їжу платитимемо. Планую витратити 2,5 тисячі гривень. Для мене море — це обов'язково пиво, креветки, бички.

Юлія Таран, 20 років, студентка, місто Кам'янка:

— Поїду до діда в село Матусів Шполянського району. Треба допомогти по хазяйству, зробити ремонт. У селі гарний ставок — буду ходити купатися. Потім поїду додому в Кам'янку: батькам треба помогти та й із друзями погуляти. У серпні планую на море в Судак. У Кам'янці є агентство, яке туди посилає. Фото бачила — гарно. Путівка коштує 1,6 тисяч гривень. Думаю, що в 2,5 тисячі на весь відпочинок вкладуся.

Наталія Ягич, 48 років, продавець на базарі, м. Ватутіне:

— Відпочиватиму вдома, бо треба доробити в квартирі ремонт, який розпочала місяць тому. Зустріти внука з Іспанії, 7-річного Андера, який приїжджає на місяць. Відсвяткувати день народження 19 липня. А ще зробити багато закруток.

Олександра Химич, 40 років, у декретній відпустці, с. Розсохуватка Катеринопільський р-н:

— Хочу поїхати у Волинську область на Шацькі озера. Але ще розпитаю, чи не холодна там вода для дитини. Якщо холодна, то треба думати про морський відпочинок. Поїду в Сочі, уже й квартиру там пробила. Сподіваюся, що 3 тисячі гривень на відпочинок із дитиною вистачить.

Зараз ви читаєте новину «Де будете відпочивати цього літа?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі