субота, 03 вересня 2011 18:18

"Зморений" двотижневим голодом Шевченко вперше з'явився на людях
14

Фото: Фото: Ілля Хохлов

Вперше після перелому щелепи Андрій Шевченко вийшов у люди без спеціальної захисної маски. Капітан збірної України презентував нові бутси фірми, яку рекламує.

"Кожен робить бутси під себе. До гравців окремо приїжджає спеціалісти, знімають мірки. До моїх бутсів є персональне доповнення, але яке саме - це секрет, -- розповів Андрій. - Головне, щоб вони були зручними, і я почував себе в них комфортно. Бутси мають бути легкими".

Що стосується відновлення після травми, Шевченко сказав наступне.

"Було дуже важко. Я дуже сильно схуднув, як бачите, два тижні майже нічого не їв, тому що була заблокована щелепа. Але мені ще, можна сказати, поталанило, оскільки я уникнув операції. Якби вона знадобилася, то це була б справжня трагедія для мене. Тренуватися розпочав 2 вересня",- відзначив Андрій.

Нагадаємо, перелом нижньої щелепи Шевченко отримав у київському дербі проти "Арсеналу", в якому "Динамо" здобуло перемогу з рахунком 2:0. Андрій у цьому матчі став автором одного з голів.

Зараз ви читаєте новину «"Зморений" двотижневим голодом Шевченко вперше з'явився на людях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі