четвер, 29 грудня 2011 12:41

Зірку серіалу "Глухар" знайшли мертвим з пакетом на голові

Зірку серіалу "Глухар" знайшли мертвим з пакетом на голові

У Москві у своїй квартирі знайдено задушеним актора театру і кіно В'ячеслава Титова, відомого за ролями в серіалах "Глухар" і "Марш Турецького", а також фільмі "Іронія долі. Продовження".

"Тіло актора виявлено з целофановим пакетом на голові", - повідомило джерело в правоохоронних органах у четвер.

Тіло виявила мати Титова. За попередніми даними, актор помер більше доби тому.

"Більш точна дата смерті буде встановлена пізніше. Зараз з'ясовуються обставини події", - додало джерело.

За попередньою інформацією, Титов був убитий.

В'ячеслав Титов народився 10 березня 1971 року в Тулі. У 1993 році він закінчив Воронезький державний інститут мистецтв і вступив до трупи Санкт-Петербурзького Академічного театру ім. Ленсовета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Лев Борисов помер на 78-му році життя

Актор дебютував у кіно в 1994 році у фільмі "Квіти провінції". За роль Адася в цій картині Титов був удостоєний Державної премії республіки Білорусь (1996).

З 1994 року працював у Московському академічному театрі ім.Маяковского. Артист грав у спектаклях "Хай живе королева, віват!", "Як вам це полюбиться?", "Чума на обидва ваші дома", "Мертві душі" та багатьох інших.

Титов багато знімався в серіалах. Глядачам він найбільше запам'ятався по ролі наркодилера Олега Шилкіна в серіалі "Глухар". Крім того, він зіграв в таких телесеріалах, як "Рубльовка Live", "Час Волкова", "Знахар", "Господиня тайги" і "Звіробій", а також у фільмі "Іронія долі. Продовження".

Зараз ви читаєте новину «Зірку серіалу "Глухар" знайшли мертвим з пакетом на голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі