вівторок, 02 січня 2024 11:16

"Жінка насварила" - Притула розсекретив, що йому довелося купити під час війни
3

Сергій Притула
Фото: Скріншот
Сергій Притула
Сергій Притула

Український шоумен і волонтер Сергій Притула зізнався, що йому довелося купити під час повномасштабної війни.

У інтерв'ю "24 каналу" заявив, що дружина змусила його придбати джинси.

"Жінка приїхала, насварила. Думаю, чоловіки мене зрозуміють, бо в нас не буває багато джинсів, у нас бувають саме ці джинси. Я не кажу, що в мене більше немає. У мене є ще, але класні були ті. І коли ти ходиш в одних і тих самих джинсах постійно, вони мають здатність протиратися там, де це виглядає не дуже пристойно. І жінка приїхала й сказала: "Ти як засновник великого фонду не маєш права бути позором сім'ї", - й купила мені джинси", - розказав Притула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могилевську захейтили через усиновлення дітей: дружина Остапчука публічно заступилась за неї

Додав, що за останні два роки також купив собі два костюми.

"А так я забув, коли щось востаннє купував, тому що військові за два роки надарували багато футболок – мерча. У принципі, я ні на що суттєво грошей не витрачаю. Їжа, пальне, комунальні послуги – це те, що з обов'язкових речей. Ані нерухомості, ані транспортних засобів, ні*уя більше (не купував - Gazeta.ua)", - висловився волонтер.

Раніше Притула сказав, що російсько-українська війна може не закінчитися 2024 року. "Я не володію інформацією, якою, можливо, володіють наші спецслужби. Але таке внутрішнє відчуття є, що легше точно не буде. Я не бачу якихось об'єктивних причин, чому б вони (росіяни - Gazeta.ua) відмовилися цього року від тої тактики, яку застосовували року минулого", - сказав волонтер.

Зараз ви читаєте новину «"Жінка насварила" - Притула розсекретив, що йому довелося купити під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі