пʼятниця, 17 серпня 2012 03:15

Жерар Депардьє знову побив автомобіліста

Жерар Депардьє знову побив автомобіліста

Паризький автомобіліст звинувачує відомого актора в рукоприкладстві. За його словами, в ході конфлікту на дорозі Депардьє вдарив молодого чоловіка.
Інцидент стався в ввечері в середу 15 серпня в 6 окрузі Парижа.

Депардьє,що їхав на скутері зіткнувся з легковим автомобілем. Між чоловіками спалахнула сварка, в процесі якої відомий актор кілька разів ударив водія машини в обличчя.

Після інциденту чоловік написав на Депардьє скаргу в поліцію. Крім того, в зіткненні транспортних засобів автомобіліст звинувачує саме актора.

- Була сварка і бійка, і водій подав до суду на Депардьє, - підтвердив представник паризької прокуратури.

До речі, це вже не перший випадок, коли Депардьє помічений у бійці. 62-річний кіноактор вельми відомий своєю ексцентричною поведінкою У 2005 році зірка побив папарацці, що докучає його сім'ї, а чотири роки потому навмисне подряпав чужий автомобіль, але тоді проблеми вдалося вирішити мирним шляхом. У серпні 2011 року актор справив малу нужду в салоні літака, а в 2009 році розбив припарковану біля його будинку машину.

Зараз ви читаєте новину «Жерар Депардьє знову побив автомобіліста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі