середа, 21 березня 2012 15:17

Дружина Ван Дамма знайома з його українською подругою

Дружина Ван Дамма знайома з його українською подругою

Жан-Клод Ван Дамм познайомився зі своєю українського подругою Альоною у Гонконзі. Про це голлівудський актор розповів Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Вперше я потрапив до України на запрошення кінофестивалю "Молодість". А з Альоною ми познайомилися ще до того, у Гонконгу. В той час, як ми познайомилися, я був дуже самотнім. В Гонконгу я займався монтажем свого фільму "Солдати". У мене була депресія, адже дуже складно йшов монтаж. Раптом я випадково побачив її на вулиці. Мені було дуже сумно і я запропонував їй випити по чарці", - поділився Жан-Клод.

Сама ж Альона Каверіна підкреслила, що при знайомстві не впізнала знаменитість.

"Коли ми познайомилися, вона просто збила мене з ніг своїм вмінням говорити чисту правду в обличчя. Куди б ми не їздили разом, вона завжди каже мені чисту правду. Дуже прямолінійна дівчина. Преса знає, що у мене є дружина, преса знає, що я кохаю свою дружину, преса знає, що я дуже люблю своїх дітей. Але преса досі не знала, що моя дружина знає, що я знаю Альону. Ви всі не знаєте, що моя дружина достатньо мудра, щоб розуміти, що кохання та дружба - це різні речі. Але люди бояться кохання, люди просто уникають кохання в своєму житті", - наголосив актор.

Між тим, Альона підтвердила факт свого знайомства з дружиною актора, чемпіонкою США з бодибілдингу, Гледіс Португез.

За словами Ван Дамма, його дружина спокійно ставиться до того, що він уже три роки подорожує з Альоною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ван Дамм побив свою дівчину

"Адже Альона просто мій друг, подруга. Чому Альона просто не може бути моїм другом? Друзям не обов'язково спати одне з одним", - підкреслив він.

Разом з тим, знаменитість на заперечує, що може одружитися з українкою.

"Я може колись запропоную їй це. Тільки за однієї умови, якщо ми не будемо займатися сексом, а будемо займатися коханням", - зауважив Жан-Клод.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Ван Дамма знайома з його українською подругою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі