середа, 09 листопада 2011 11:19

Жан-Клод Ван Дамм знову приїхав в гості до Рамзана Кадирова

Жан-Клод Ван Дамм знову приїхав в гості до Рамзана Кадирова

Голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм у вівторок, 8 листопада, відвідав Грозний і повечеряв з главою Чечні Рамзаном Кадировим.

У бесіді з журналістами актор, який вперше відвідав Чечню у жовтні цього року, розповів, що та поїздка справила на нього велике враження, і у нього з'явилося бажання знову відвідати республіку і ознайомитись з її пам'ятками.

Разом з Кадировим Ван Дамм побував на театралізованій виставі "Духовні цінності", поставленій за мотивами чеченського фольклору. Пізніше на честь Ван Дамма була дана вечеря, під час якої актор скуштував страви національної кухні.

У жовтні Ван Дамм разом з актрисою Хіларі Свонк, скрипалькою Ванессою Мей та іншими знаменитостями взяв участь в концерті, присвяченому дню міста. Виступ світових знаменитостей на концерті в Грозному викликав обурення у правозахисників, які вважають главу Чечні винним у численних порушеннях прав людини, в тому числі у вбивствах і викраденнях людей.

Згодом Свонк заявила, що жалкує про поїздку в Грозний, і пообіцяла передати свій гонорар за участь у концерті на благодійність. Також від свого гонорару за участь в концерті відмовилася балетна трупа німецького телеканалу MDR. Отримані кошти танцюристи пообіцяли передати правозахисній організації "Репортери без кордонів".

Зараз ви читаєте новину «Жан-Клод Ван Дамм знову приїхав в гості до Рамзана Кадирова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі