пʼятниця, 29 липня 2022 16:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленська відреагувала на критику світлин для Vogue

Зеленська відреагувала на критику світлин для Vogue
Перша леді Олена Зеленська прокоментувала критику фотосесії для Vogue. Фото: Енні Лейбовіц для Vogue

Перша леді України Олена Зеленська відповіла на критику фотосесії для американського Vogue. Вона знялася разом із чоловіком Володимиром Зеленським.

Дружину президента розкритикували в мережі через позу на одному з кадрів. Про ставлення до негативних коментарів розповіла в інтерв'ю BBC.

"У мирному житті я не звикла до надмірної уваги. Але тут в Україні зараз кожен на своєму фронті. Я використовую будь-яку можливість, щоб вийти на публіку, поспілкуватися з якомога більшою кількістю людей, щоб розповідати правду про Україну. Тому тут не може бути жодних сентиментів. Це – робота, і я мушу її виконувати", – сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усі – від українських брендів: показуємо найстильніші образи Олени Зеленської

Зеленська наголосила, що використовує будь-яку можливість, щоб говорити про війну Росії проти України.

"Це була величезна можливість, бо Vogue читають десятки мільйонів людей у всьому світі. І говорити з ними напряму був мій обов'язок. А критика буде завжди. Але я стою на тому, що краще щось зробити й почути критику, ніж не робити нічого", – розповіла перша леді.

Президентське подружжя Володимир та Олена Зеленські позували у спільній фотосесії для американського Vogue. Авторкою знімків є британська фотографка Енні Лейбовіц.

Окрім знімання, Зеленські розповіли, як війна вплинула на їхні стосунки й родину загалом. Перша леді зізналася, що розлука з дітьми позначилася на чоловікові.

Зараз ви читаєте новину «Зеленська відреагувала на критику світлин для Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі