вівторок, 19 липня 2011 15:40

Заяву побитої Меладзе журналістки передали до прокуратури

Автор: Фото: Комсомольська правда
 

Співробітники московського ОВС "Арбат" передали заяву фотокореспондента російської газети "Комсомольська правда" Євгенії Гусєвої з вимогою порушити кримінальну справу щодо співака Валерія Меладзе на розгляд до прокуратури.

"Нам відмовлено за двома статтями — "грабіж" та "побої", за третьою статтею - "перешкоджання професійній діяльності журналіста" - заява передана до прокуратури", - повідомив 19 липня адвокат журналістки Олександр Добровінський.

Заява від Олени Гусєвої, де вона вимагає порушити кримінальну справу за трьома статтями щодо Валерія Меладзе, надійшла до ОВС по району "Арбат" 8 липня.

Про інцидент між Гусєвою та Меладзе стало відомо 6 липня, передає Інтерфакс.

Як повідомляють ЗМІ, співак разом з солісткою групи "ВІА Гра" Альбіною Джанабаєвою, виходячи з московського ресторану з весілля телеведучої Яни Чурікової та Дениса Лазарєва, побачив, що його знімає Євгенія Гусєва, після чого накинувся на журналістку, штовхнув її, душив і намагався відібрати фотоапарат.

56-річний співак представив у ЗМІ своє бачення конфлікту. За його словами, Євгенія Гусєва вела себе неадекватно, а він лише попросив її видалити зроблені фото.

"Я виходив з ресторану і на власну думку виглядав погано. Дівчина відразу ж почала голосно кричати і втікати від мене у бік проїжджої частини, де юрмилися її колеги", - цитує Валерія Меладзе сайт Вести.Ru.

Співак додав, що він не знав, як реагувати на таку поведінку.

"Ще до того, як я до неї наблизився, вона спіткнулася і впала. Можливо, я не повинен був йти слідом за нею, але в цьому ж немає нічого поганого", - заявив виконавець.

Зараз ви читаєте новину «Заяву побитої Меладзе журналістки передали до прокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі