пʼятниця, 07 червня 2024 09:42

"Застосовувала сексуальний примус" - Каньє Вест подасть зустрічний позов проти асистентки
3

Каньє Вест
Фото: Getty Images
Лорен Пісціотта
Лорен Пісціотта

Американський репер Каньє Вест заперечує звинувачення у сексуальному харасменті колишньої асистентки Лорен Пісціотти.

За інформацією видання BBC, артист планує подати зустрічний позов проти жінки.

"У відповідь на ці звинувачення, Йе (саме так Вест хоче, щоб його називали) подасть зустрічний позов", - сказав представник Каньє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інсайдер розказав, чи носить Б'янка Сенсорі "голі" образи в повсякденному житті

У заяві знаменитість наполягатиме, що він постраждав. За словами Веста, Лорен Прісціота неодноразово "застосовувала сексуальний примус", щоб отримати та вимагати дорогі речі, зокрема, авто Lamborghini.

Додав, що вона нібито шантажувала його і вимагала $60 млн.

Нагадаємо, Лорен Пісціотта подала до суду на Каньє Веста через сексуальний харасмент і необгрунтоване звільнення з роботи. Вони почали працювати в 2021 році. Асистентка допомагала артисту відкривати бренд одягу й працювала з деякими його піснями. За словами жінки, спочатку її зарплата складала мільйон доларів на рік. Згодом Каньє запропонував збільшити дохід до чотирьох мільйонів, якщо вона видалить свою сторінку на OnlyFans.

Пісціотта погодилась, але через деякий час Вест нібито почав писати їй повідомлення сексуального характеру й надсилати оголені фото інших людей.

Зараз ви читаєте новину «"Застосовувала сексуальний примус" - Каньє Вест подасть зустрічний позов проти асистентки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі