середа, 05 червня 2024 13:04

Інсайдер розказав, чи носить Б'янка Сенсорі "голі" образи в повсякденному житті
3

Каньє Вест і Б'янка Сенсорі
Фото: Getty Images
Каньє Вест і Б'янка Сенсорі
Каньє Вест і Б'янка Сенсорі

Дружина американського репера Каньє Веста - Б'янка Сенсорі - дозволяє чоловіку публікувати оголені фото й обирати відверті образи.

За інформацією видання Page Six жінка чудово розуміє, що це частина іміджу.

"Вона для нього драматична мистецька інсталяція. А коли не працює "його музою", то вона далека від усього цього одягу, який вже встиг стати знаковою частиною їхнього іміджу", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня асистентка Каньє Веста подала на нього до суду через сексуальний харасмент

Інсайдер додав, що з друзями та близькими Б'янка повертається до справжньої себе. Наприклад, під час вечері з родиною, Сенсорі була одягнена в сукні-светрі, яка кардинально відрізнялася від того, що зазвичай бачить публіка.

"Це дуже очевидно нам (друзям - Gazeta.ua), що вона грає, а згодом, коли закінчуються її"робочі години", поводиться інакше", - сказало джерело.

Раніше Б'янка Сенсорі приїхала до Італії і показалась на публіці в молочному боді з вирізами по боках. Судячи з фото, Б'янка знову не одягла білизну.

Зараз ви читаєте новину «Інсайдер розказав, чи носить Б'янка Сенсорі "голі" образи в повсякденному житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі