вівторок, 04 червня 2024 11:27

Колишня асистентка Каньє Веста подала на нього до суду через сексуальний харасмент
4

Каньє Вест
Фото: Getty Images
Лорен Пісціотта
Лорен Пісціотта
Лорен Пісціотта

Колишня асистентка репера Каньє Веста - Лорен Пісціотта - подала на нього до суду.

За інформацією видання Page Six, жінка написала заяву на виконавця через сексуальний харасмент і необгрунтоване звільнення з роботи.

Лорен і Вест почали працювати в 2021 році. Вона допомагала артисту відкривати бренд одягу й працювала з деякими його піснями. За словами жінки, спочатку її зарплата складала мільйон доларів на рік. Згодом Каньє запропонував збільшити дохід до чотирьох мільйонів, якщо вона видалить свою сторінку на OnlyFans.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна дружина Каньє Веста знову вийшла в люди майже гола: фото

Пісціотта погодилась, але через деякий час Вест нібито почав писати їй повідомлення сексуального характеру й надсилати оголені фото інших людей.

У позові також йдеться, що репер мастурбував при ній і пропонував зайнятися сексом. Лорен йому відмовила. У жовтні 2022-го знаменитість її звільнив і не виплатив гроші.

Сам репер поки що не прокоментував ситуацію.

Раніше Вест пояснив, для чого викладає в мережу оголені фото дружини - Б'янки Сенсорі. Сказав, що це робить його щасливим і він публікуватиме кадри оголеної Б'янки скільки забажає.

Зараз ви читаєте новину «Колишня асистентка Каньє Веста подала на нього до суду через сексуальний харасмент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі