вівторок, 13 лютого 2024 12:25

Каньє Вест виклав відео з оголеною дружиною і розказав, для чого це робить
3

Б'янка Сенсорі
Фото: Скріншот
Б'янка Сенсорі
Б'янка Сенсорі

Американський репер Каньє Вест вкотре опублікував відео своєї дружини - Б'янки Сенсорі - в дуже відвертому образі.

Жінка з'явилась на публіці в боді, яке майже не прикривало її інтимних місць. У своєму Instagram виконавець пояснив, для чого це робить.

"Ви всі, просто хочу сказати всім, що я навмисне запостив мою дружину тричі. Ось що я кажу: я випустив альбом. А люди у мене в коментарях досі говорять: "Чому ти постиш свою дружину?". Тому, що вона робить мене щасливим. Ось чому ви всі щасливі завдяки музиці, бо щасливий я. Второпали? Якщо вам не подобається моя сторінка і не подобається те, що я пощу, йдіть нах*й. Ну серйозно, дайте мені, дайте королю бл*ха спокій", - висловився Вест.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каньє Вест замість зубів поставив титанові протези за $850 тис (фото)

Додав, що публікуватиме кадри оголеної Б'янки скільки забажає.

"Деякі люди не хочуть, щоби ти був щасливим. Хочуть, щоби ти робив щасливими їх. Я вирішив робити щасливим себе і від цього я щасливий", - підсумував артист.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ye (@kanyewest)

Раніше Сенсорі постала в крихітних напівпрозорих трусах, які майже не прикривали її інтимні місця. На інших знімках вона позувала в ліфі, через який просвічувалися соски.

Зараз ви читаєте новину «Каньє Вест виклав відео з оголеною дружиною і розказав, для чого це робить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі