вівторок, 21 травня 2024 16:53

Тіна Кароль чесно сказала, чи хоче ще раз поїхати на Євробачення
5

Тіна Кароль
Фото: instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль
Тіна Кароль
Тіна Кароль
Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль представляла Україну на Євробаченні в 2006 році з піснею Show me your love. Зайняла сьоме місце.

У своєму TikTok зірка відповіла, чи хоче ще раз виступити на сцені пісенного конкурсу.

"Так, я б хотіла поїхати. Це крутий драйв, тонус і я знаю, що я можу. Я знаю, що я інша. І коли я їхала на Євробачення - це не зовсім була моя ідея. У мене були продюсери і ніхто не питав ніколи, але насправді у мене дуже тяжка закулісна доля виступу на Євробаченні", - пояснила Тіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19 років тримаємо рекорд: найяскравіші виступи українців на Євробаченні

Додала, що для виступу на Євробаченні їй довелося взяти фінансовий кредит, який вона сплачувала протягом тривалого часу.

"Це був другий рік моєї популярності після "Нової хвилі" і я мало що розуміла взагалі, які люди можуть бути підступними. Брати участь у відбірковому турі - це півбіди, на той момент це було ок, це моє завдання. А все, що сталося потім - вкрай тяжке і я розхльобувала це ще багато років", - зізналася виконавиця.

Український дует alyona alyona та Jerry Heil зайняв третє місце у фіналі пісенного конкурсу Євробачення. Артистки виступали під другим номером, що означало "смертельну позицію". За закономірністю телевізійних шоу учасники, які виступають пізніше, мають кращу конвертацію голосування.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль чесно сказала, чи хоче ще раз поїхати на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі