пʼятниця, 02 серпня 2024 13:22

Втретє вагітна Cardi B розлучається з чоловіком
3

 Cardi B
Фото: instagram.com/iamcardib
 Cardi B
 Cardi B

Американська реперка Cardi B готується стати матір'ю втретє.

У своєму Instagram зірка опублікувала яскраві фото з округлим животом. За словами жінки, вагітність стала для неї натхненням у непрості часи. Жінка підтвердила розлучення з репером Offset після шести років шлюбу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес і Бен Аффлек подають документи на розлучення - ЗМІ

"Після кожного фінішу настає новий етап. Я така вдячна, що розділила з тобою цю мить, ти принесла мені ще більше любові, більше життя і найголовніше відновила мої сили. Нагадала, що я можу мати все. Ти нагадала мені, що більше ніколи не доведеться обирати між життям, любов'ю та моєю пристрастю. Я так тебе люблю і не можу дочекатися, коли ти станеш свідком того, що ти допомогла мені досягти, до чого ти мене підштовхнула. Набагато легше долати життєві випробування, коли ти, твій брат та сестра щоразу доводите, що всі повороти долі варті того", - звернулася до майбутньої дитини виконавиця.

Cardi B і Offset також виховують сина Вейва та доньку Калче Кіару.

Українська співачка Анна Трінчер рівно рік тому оголосила про розрив з блогером Олександром Волошиним. Зірка показала, якою була у важкий період життя і як змінилася за цей час.

Зараз ви читаєте новину «Втретє вагітна Cardi B розлучається з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі