середа, 16 червня 2010 11:31

Втопився рідний брат співачки Земфіри

Втопився рідний брат співачки Земфіри

Рідний брат співачки Земфіри 43-річний Раміль Рамазанов потонув під час занять дайвінгом в Башкирії. Відпочиваючи з сім'єю, чоловік зайшов у воду і не зміг вибратися. За попередніми даними слідства, стався нещасний випадок.

Подія трапилася в Павлівському водосховищі біля села Седяш-Нагаєва Караідельского району Башкирії. Рамазанов займався підводним полюванням. За даними слідства, він увійшов у воду в масці і з рушницею для підводного полювання о 2.30 і потонув. Про подію в міліцію повідомив його 20-річний син, який близько двох годин чекав на березі, коли батько вирине з води.

За попередньою версією слідства, з Рамазановим стався нещасний випадок. ''При огляді водоймища фахівці знайшли рушницю чоловіка, вона була міцно зачеплена за корч'', - розповів Асфандіаров. Слідство, за його словами, також не виключає, що Рамазанову стало погано через хворобу. Відомо, що він страждав на астму.

Похорони Рамазанова відбудуться сьогодні в Уфі, куди мають намір прилетіти сама Земфіра і інші родичі загиблого. Рамазанов займав пост директора холдингу ЗАТ ''Форвард'', що володіє однією з найбільших торгових мереж республіки - ''Полушка''. За словами людей, близьких до співачки, брат з сестрою перебували в теплих стосунках. У зірки вітчизняного року залишився ще один брат. Трохи менше року тому вона поховала батька Талгата Рамазанова, який помер на 78-му році життя.

Infox

Зараз ви читаєте новину «Втопився рідний брат співачки Земфіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі