пʼятниця, 30 червня 2023 17:20

Вивезли до лісу й намагалися зґвалтувати: Полякова приголомшила історією з юності
5

Оля Полякова розповіла, як бандити вивезли її до лісу
Фото: Скріншот
Оля Полякова розповіла, як бандити вивезли її до лісу
Оля Полякова розповіла, як бандити вивезли її до лісу
Оля Полякова розповіла, як бандити вивезли її до лісу
Оля Полякова розповіла, як бандити вивезли її до лісу

Співачка Оля Полякова пригадала роки, коли жила у Вінниці.

Вона заявила, що свого часу зіштовхнулася з усім, що було пов'язано з рекетом. Про це розказала у шоу "Дорослі дівчата".

За словами зірки, її не раз намагалися зґвалтувати і вивозили для цього за місто.

"Мене і правда одного разу вивозили в ліс. І я домовилася, щоб мене відпустили. Але я пам'ятаю цю дорогу назад. Це був жах. Чого вивозили? Вони хотіли мене ви*бати. Ні, мене не схопили на вулиці. Десь там з кимось були знайомі, сіли в машину, завезли. Щось там від нас хотіли. Слава богу, ніколи мене не ґвалтували. Але це був не поодинокий випадок. Ще одного разу мене завезли на дачу і я теж звідти йшла пішки. Я двічі вночі йшла пішки в місто", – розповіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це ж мій кінь" – Полякова показала, як Бейонсе "скопійювала" її шоу

Артистка додала, що тікати від бандитів їй допомагав "підвішений" язик.

"Я з ними домовлялася. Я вміла психологічно домовитись. Я казала, що я незаймана. Це була правда, мені було 16 років. А один мене навіть, я пам'ятаю, вивіз і завіз додому. Я йому сказала: "Уяви собі, коли-небудь ти одружишся і в тебе народиться дочка. І хтось отаке вчинить з нею". І він в момент просто завів машину, привіз мене додому і коли я виходила, сказав: "Скажи своїй мамі, що вона виховала класну дівку". Він д*біл був звісно, але на нього це подіяло", – поділилась.

Полякова також розповіла, що в 90-ті роки до у Вінниці чіплялися бандити, які могли собі дозволити абсолютно все.

"Завжди хтось до тебе чіплявся в тій Вінниці. У всіх цих брателиків, всі вони щось хотіли, вони дуже нахабно приставали. Ну а потім моя історія. Коли я з одним таким почала зустрічатися і коли я захотіла його кинути, він на мене навів своїх дружбанів. Підпалив мені квартиру, вони мене побили, я лежала три місяці в лікарні. Це були огидні реалії 90-х беззаконня і безкарності. Я зараз можу про це говорити не з усмішкою, але спокійно. Але взагалі то був жах", – підсумувала зірка.

Полякова очолить Прайд в Лондоні. Зробить це для того, щоб в черговий раз нагадати міжнародній спільноті про війну в Україні. Подія відбудеться 1 липня у самому центрі міста.

Зараз ви читаєте новину «Вивезли до лісу й намагалися зґвалтувати: Полякова приголомшила історією з юності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі