вівторок, 31 березня 2009 19:29

Віра Брежнєва повертається у "ВІА Гру"

 
Не дивлячись на те, що продюсери музичного колективу спростовують чутки, достовірні джерела стверджують, що найближчим часом Віра Брежнєва замінить Тетяну Котову. Прихильники "ВІА Гри" тріумфують: відбулося те, про що вони так довго мріяли. З 1 травня група працює в "золотому" складі: Надія Мейхер, Віра Брежнєва та Альбіна Джанабаєва. Віра Брежнєва вперше стала учасницею групи в 2003 році. Відразу після її появи чоловіча половина країни була приголомшена - рейтинги тут же злетіли до небувалих висот. Така ідилія продовжувалася доти, поки Віра не пішла... Це трапилося в липні 2007 року - артистка послалася на втому і бажання зайнятися сольною кар"єрою.

- Віра дійсно вирішила повернутися в колектив, - підтвердив директор "ВІА Гри" Дмитро Костюк. - Вона ніколи не говорила, що йде остаточно. У Віри був час на відпочинок і роздуми, і вона зрозуміла, що не представляє свого життя без "ВІА Гри".

Відомо, що незабаром Альбіна Джанабаєва, Надія Мейхер (Грановська) і Віра Брежнєва повернуться в студію, щоб записати нову композицію.

Продюсери Дмитро Костюк і Костянтин Меладзе останнім часом були вкрай незадоволені роботою володарки титулу Міс Росія-2006 - не той вокал, і не та пластика на сцені. На думку творців поп-гурту, повернення Віри підніме популярність "ВІА Гри", яка зіштовхнулася зі складнощами під час фінансової кризи.

За матеріалами Life.ru, Topnews

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва повертається у "ВІА Гру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі