неділя, 09 червня 2013 12:35

Він Дизель і Бен Афлек отримали оленячі роги у нагороду: на сцені акторів "цілувала" жирафа
19

Фото: Фото: Reuters

У Каліфорнії вчора відбулося вручення премій Guys Choice Awards - 2013, організоване телеканалом Spike TV. Взяти участь у шоу і отримати заповітні нагороди прийшли Дженніфер Еністон, Бредлі Купер, Бен Аффлек, Джессіка Альба і багато інших зірок.

Атмосфера на церемонії стояла вельми розслаблена. Продемонструвавши на червоній доріжці свої наряди, знаменитості відправлялися в зал, де із задоволенням спілкувалися один з одним і фотографувались разом.

Саме шоу теж було досить неформальним. Гості сиділи за накритими столами і насолоджувалися не тільки веселою церемонією, а й смачними ласощами.

Ну а серед переможців цього року (до слова, вони визначаються на основі голосування глядачів телеканалу) були: Джиммі Кіммел (його назвали найвеселішим), фільм "Людина зі сталі" (самий очікуваний), Вінс Вон, Емілія Кларк, Він Дізель. Почесну нагороду вручили Джефу Бріджесу. Головний же приз - "Людина року" дістався Бену Аффлеку.

Зараз ви читаєте новину «Він Дизель і Бен Афлек отримали оленячі роги у нагороду: на сцені акторів "цілувала" жирафа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі