субота, 08 червня 2013 16:42

Анна Сєдокова одягла відверту сукню на церемонію "Муз-ТВ"

Учора в Москві відбулася найбільш зоряна вечірка літа. На церемонію вручення нагород телеканалу "Муз-ТВ" зібралися знаменитості всіх рангів.

Цього року церемонію проводили в новому форматі. І охрестили її відповідно - "Перезавантаження". Виступаючі на сцені співали наживо, і головна увага приділялася сценографії. Одним словом, було влаштовано шоу за світовими стандартами. Про вбрання знаменитостей, котрі сяяли на церемонії, складно сказати те ж саме. Зрозуміло, були ті, хто виглядав чудово, але більшість з'явилася в таких нарядах, що фешн-критики тільки охали.

Найсильніший ефект справила Анна Сєдокова, що з'явилася в білій сукні з драпіровками. Втім, наряд виявився настільки відвертим, що сукнею його можна назвати з великою натяжкою - пара драпіровок і все. Хоча самій Анні сукня сподобалася. Її спеціально для неї створив американський модельєр Майкл Костелло.

"Величезне спасибі моєму коханому @ michaelcostello31! Твоє сукня ідеальна! "- написала Сєдокова у Twitter.

Алла Пугачова все намагається продемонструвати стрункі ноги. Для чого вибрала легінси з ПВХ, чорну майку і зверху накинувши подовжений жакет. Ось тільки чорні тони виглядали занадто похмуро на зеленій килимовій доріжці.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова одягла відверту сукню на церемонію "Муз-ТВ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі