пʼятниця, 23 березня 2012 17:20

Вікторія Тігіпко не прасує білизну

Вікторія Тігіпко не прасує білизну
За модними показами Вікторія слідкувати не встигає Фото: http://ain.ua

Дружині міністра соціальної політики Сергія Тігіпка Вікторії подобається одяг від українських дизайнерів. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Мені дуже подобається одяг від таких нестандартних дизайнерів як Літковоська та Віктор Анісімов. Те, що вони показують на подіумі, — це одне, а шиють досить стандартні речі. Хочу пошити собі костюм або піджак в Анісімова і прикупити його костюм для чоловіка. В них дуже висока якість, речі не мнуться. Кидаєш в чемодан, витягуєш і прасувати не треба. Хоч зараз, звичайно, я вже не прасую, бо не маю стільки часу. А коли була мала, то мати так організувала увесь процес, що вмію все робити. І прасую, до речі, дуже добре", - запевняє президент Одеського кінофестифалю.

Із світових дизайнерів Лопатецькій до вподоби Ральф Лорен.

"Обожнюю його стиль. Але зараз, коли на Заході з'явилося багато дизайнерів, які працюють не гірше світових, нема сенсу витрачати багато грошей на одяг. Я на супербрендах не зациклююсь", - зауважує Вікторія.

Однак за модними показами Тігіпко слідкувати не встигає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Тігіпко займається у власному спортзалі

"Не завжди вистачає часу. Більше буваю на показах сучасного мистецтва. Це "Арт-Базеле" в Швейцарії, арт-форуми в Парижі, Лондоні, Нью-Йорку, в московському Центрі сучасної культури "Гараж", який відкрила Даша Жукова. Дружу й з київськими художниками. В нас вдома висять роботи Арсена Савадова, Олександра Ройтбурта, Іллі Чічкана, Олега Тистола", - зізналася Вікторія Тігіпко.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Тігіпко не прасує білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі