пʼятниця, 10 грудня 2010 08:00

Син Сергія Тігіпка дописує його промови

У столичному Мистецькому арсеналі дизайнерка Катерина Шаховська влаштувала новорічний карнавал. На свято разом зі своїми дітьми прийшли колишній заступник київського мера Ірена Кільчицька, екс-міністр фінансів Віктор Пинзеник, нардепи Микола Катеринчук та Анатолій Кінах.

— Для дітей пошила 80 карнавальних костюмів, — каже Катерина Шаховська. — Дівчатка замовляли костюми принцес, хлопчики — принців і піратів.

37-річна Наталія Заболотна, директор Мистецького арсеналу, привела на карнавал своїх дітей — 5-річного Богдана та Катерину, 3 роки. Вони у костюмах Маленького Принца і Троянди.

— У їхніх костюмах втілила свою мрію, — говорить Наталія. — Прочитала дітям казку про Маленького Принца. Вона дуже складна для дітей такого віку, тому довелося робити монтаж. Зачитувала їм лише найцікавіші моменти. Спочатку Богдан не хотів одягати цей костюм. Казав: "Не хочу бути Маленьким Принцом, хочу бути великим королем".

Розповідає, що діти замовили подарунки до новорічних свят.

— Вони вже давно хочуть мати у квартирі якусь живність. Торік мріяли про коня. Син казав: "Мама, что же это такое? На весь дом ни одного большого живого коня?" Пояснила, що не можемо тримати коня у квартирі. Тепер вони хочуть мати котика чи собачку. Наступного року переїдемо у власний будинок і виконаємо їхнє прохання.

Поряд граються діти 42-річної Ірени Кільчицької — Моніка та Марк. Вони бігають залом, кричать. Ірена намагається їх заспокоїти:

— Катерина Шаховська пошила для Марка костюм пінгвіна, для Моніки — феї. Зараз це їхні улюблені герої. Син любить мультфільм "Мадагаскар", донька — "Пригоди феї". Можуть дивитися їх по кілька разів на день.

Марк повзає на колінах. Мати бере його на руки, той починає плакати.

Син колишнього міністра фінансів Віктора Пинзеника 4-річний Віталій у костюмі космонавта махає шпагою із повітряної кульки. Підходить до Снігуроньки, б'ється з нею подушками.

Хлопець у костюмі чарівника показує фокуси 2-річному Леонтієві Тігіпку, сину віце-прем'єра Сергія Тігіпка. Малий задоволено плескає у долоні. Він прийшов на свято у футбольній формі. На спині — напис "Тігіпко" і цифра "7".

— Леонтія назвали на честь його діда, — розповідає дружина 36-річна Вікторія Лопатецька.

— Він дуже любить малювати. Постійно розмальовує книжки Сергія і часто щось дописує у його промови. Позаторік Сергій переодягся у Діда Мороза. Діти його не впізнали, злякалися, позабували віршики, які готували.

Квиток на карнавал коштував 100 грн. Отримані гроші підуть на ремонт Роздільського дитячого будинку-інтернату на Львівщині.

Зараз ви читаєте новину «Син Сергія Тігіпка дописує його промови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі