вівторок, 31 жовтня 2023 12:15

Вікторія Бекхем у розкішних образах знялась для обкладинки Vogue
7

Вікторія Бекхем знялась для Vogue
Фото: Lachlan Bailey
Вікторія Бекхем знялась для Vogue
Вікторія Бекхем знялась для Vogue
Вікторія Бекхем знялась для Vogue
Вікторія Бекхем знялась для Vogue

Дизайнерка 49-річна Вікторія Бекхем прикрасила обкладинку французького Vogue.

Зірка позувала в полі та авто. Для фотосесії вона одягла трендовий штанний костюм сірого кольору. Крім цього приміряла мініспідницю, жакет оверзайз і шкіряну куртку.

У інтерв'ю Вікторія прокоментувала свій образ "суворої залізної леді, яка ніколи не посміхається".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-коханка Девіда Бекхема вперше прокоментувала їхній роман

"До ери соцмереж, коли я постійно була під прицілом папараці, медіа вибудували цей мій образ "завжди не в настрої і ніколи не всміхається". Це те, що розповідали людям, і в що ті вірили. Коли я подумки повертаюсь до часів Spice Girls і всього, що ЗМІ змусили мене пройти, я бачу як це насправді на мене вплинуло. Мені некомфортно з таким іміджем, інколи дуже дратує, бути кимось, в кого завжди поганий настрій", - зізналася дизайнерка.

Додала, що зараз демонструє свою роботу та життя у соцмережах.

"Люди нарешті змогли побачити, хто я насправді. Проте варто також додати, що я нікому нічого не намагалася довести. Я перестала хвилюватися про думку людей давним давно", - пояснила Вікторія.

Раніше Бекхем показала відпочинок з родиною. Вона з чоловіком Девідом, сином Крузом і донькою Харпер провели вихідні на озері Мускока в Канаді. Жінка одягла обтислу сукню довжини міні, яка підкреслила її стрункі ноги. Образ доповнила кепкою і сонцезахисними окулярами.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем у розкішних образах знялась для обкладинки Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі