понеділок, 23 жовтня 2023 09:00

Екс-коханка Девіда Бекхема вперше прокоментувала їхній роман
5

Коханка Девіда Бекхема Ребекка Лус
Фото: Getty Images
Коханка Девіда Бекхема Ребекка Лус
Вікторія Бекхем з сином Ромео та Ребека Лус у Мадриді, 2003 рік
Девід Бекхем та Вікторія Бекхем
Девід Бекхем та Вікторія Бекхем

Колишня коханка ексфутболіста збірної Англії Девіда Бекхема Ребекка Лус прокоментувала їхній роман.

Жінка заявила, що Девіду варто взяти відповідальність за свої вчинки, адже саме через нього Вікторія (дружина футболіста - Gazeta.ua)страждала, пише DailyMail.

"Оце все "бідний я". Йому треба взяти на себе відповідальність. Він може говорити все, що завгодно. Я розумію, що йому потрібно зберегти імідж. Але він виставляє себе жертвою, а мене – брехункою, ніби ці всі історії я вигадала. Він натякає, що це саме я змусила Вікторію страждати", - сказала Лус.

Додала, що про їхній роман, який був 20 років тому, люди давно забули. А документальний фільм Netflix під назвою "Бекхем" вплинув на репутацію Ребекки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Снайперці Емеральд погрожують зливом її інтимних відео

Також жінка розповіла, що вона була не єдина, з ким Бекхем зраджував Вікторії.

"У мене задзвонив телефон. Це була Вікторія, яка не могла зв'язатися з Девідом. Я відповіла, що не знаю де він, але вона попросила його знайти і не класти слухавку. Я піднялася по сходах і побачила перед дверима у спальню його охоронців, сказала, що телефонує дружина і Девід вийшов. За його спиною я побачила модель, яка лежала на ліжку. Це було так боляче, я подумала тоді, що він дурень", - пригадала колишня коханка Бекхема.

За словами Ребекки, у документалці Девід все виставив так, ніби вона його звабила, а він ні в чому не винен.

"Він любив вивчати іспанську культуру, їжу. Пам'ятаю, як колись я вивозила його в багажнику своєї автівки з готелю, який "заблокували" журналісти та шанувальники. Він хотів подивитися на Мадрид. Потім у нього виникла "м'яка залежність" від мене - він намагався тримати мене за руку, поки ніхто не бачить. Він виділив мене, змусив почуватися особливою. Спочатку це був дружній флірт, який переріс у щось сексуальне", - поділилася жінка.

Девід та Ребекка зблизилися, коли футболіст перебував в Іспанії і грав за "Реал Мадрид". В той момент Вікторія з двома маленькими синами Брукліном і Ромео залишилася у Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Екс-коханка Девіда Бекхема вперше прокоментувала їхній роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі