пʼятниця, 07 квітня 2017 14:24

Вікторія Бекхем розкрила секрет свого щасливого шлюбу
3

Вікторія Бекхем
Фото: Elle
Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем

42-річна Вікторія Бекхем знялася для нового номера британського видання журналу Elle: прикрасила обкладинку, знялася у фотосесії і дала невеличке інтерв'ю.

Вікторія зізналася, що їм з чоловіком Девідом непросто знаходити час на спілкування один з одним через щільні робочі графіки, однак вони все ж намагаються правильно розставляти пріоритети.

"Під час Тижня моди, поки я працюю, а діти в Нью-Йорку, Девід продумує для них всю програму: водить по музеям, розважає. Він відмінно справляється - як і я, коли організаційними питаннями доводиться займатися мені. Ось так і працює шлюб : ти просто береш на себе відповідальність в якийсь момент, ви змінюєтеся, ділите обов'язки. Ось що визначає хороших партнерів, а ми - хороші партнери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Бекхем став жертвою хакерів

Ми з Девідом з повагою ставимося до кар'єри один одного, ми обидва займаємося великим бізнесом, обидва постійно зайняті. Але ми вміємо вчасно відкласти телефон, щоб просто поговорити один з одним. Це важливо ", - розповіла Вікторія.

Девід і Вікторія Бекхем в цьому році святкують 20 років з дня знайомства. Весілля пари відбулося в липні 1999 року. Разом подружжя виховує чотирьох дітей - синів Брукліна, Ромео, Круза і дочку Харпер.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем розкрила секрет свого щасливого шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі