пʼятниця, 01 лютого 2013 09:27

Вікторія Бекхем буде продавати свій старий одяг

Вікторія Бекхем буде продавати свій старий одяг
Ціни на вбрання будуть починатися від тисячі фунтів стерлінгів Фото: dailymail

Вікторія Бекхем має намір заново випустити обмежену кількість речей зі старих колекцій модного дому свого імені, повідомляє The Daily Mail. Речі, які будуть відтворені заново, з'являться у продажу в лютому і реалізовуватися будуть виключно через сайт по системі електронної комерції.

Колекція, що отримала назву Icon collection, буде складатися з речей, випущених модним домом Вікторії Бекхем, починаючи з сезону весна/літо - 2009. При цьому в обмежену серію увійдуть тільки ті товари, які користувалися найбільшою популярністю у покупців. Серед них, наприклад, будуть вузькі сукні з ремінцями, блискавками і поясами (подібні вбрання можна було бачити як на самій Бекхем, так і на багатьох інших знаменитостях, включаючи Кейт Вінслет, Бейонсе, Дженніфер Лопес та інші).

Ціни на "старі нові" вбрання від Бекхем будуть починатися від тисячі фунтів стерлінгів. Крім відновлених колекцій на сайті Бекхем можна буде ознайомитися з речами нового сезону.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вікторія Бекхем в міні-шортах вважає, що вона нікому не цікава

Вікторія Бекхем, яка раніше була відома як учасниця поп-групи Spice Girls, почала кар'єру в модному бізнесі на початку 2000-х років, коли дебютувала в якості моделі на подіумі під час Лондонського тижня моди. Пізніше вона брала участь в інших показах, співпрацювала з різними модними домами, а в 2006 році випустила колекцію сонячних окулярів, а потім почала працювати як дизайнер одягу.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем буде продавати свій старий одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі